L’alcalde d’Alacant recolza a la foguera Port d´Alacant en la lluita contra el càncer de mama

743

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, ha valorat hui la iniciativa que la foguera Port d´Alacant, que presideix Aurora Martínez Vázquez, ha organitzat en la Zona Volvo del port d’Alacant contra el càncer de mama. Ha destacat que “és una aposta abanderada per aquesta comissió i que es fa extensible a la resta de les Fogueres que li donen manteniment a una causa noble com és la lluita contra aquesta malaltia”.

Luis Barcala ha incidit també en la importància de la “ingent” tasca que desenvolupa l’Associació Provincial d’Alacant de Dones amb Càncer de Mama (APAMM), presidida per Loreto Brotons, “perquè ajuda a visibilitzar aquesta malaltia”. L’alcalde, finalment, ha convidat a participar el diumenge 21 d’octubre, en la Plaça de l’Ajuntament, en l’acte central de les celebracions del Dia Mundial contra el Càncer de Mama. Les regidors Mari Ángeles *Goitia i María Dolores Padilla han acompanyat a l’alcalde en la matinal de hui.

La I Jornada Solidària “Port d´Alacant” ha comptat amb l’actuació dels grups “Crazy Dreams” i “Mailers”. En la matinal, com han fet l’alcalde i les regidors, s’han pogut adquirir mocadors solidaris. S’han fet un miler i la recaptació de la venda de tots ells anirà destinada a APAMM, ha explicat Aurora Martínez.

Aleida Martín-Zarco, Bellea del Foc 2018 i comissionada de Port d´Alacant, ha expressat la seua “solidaritat, afecte i respecte” cap a les persones que pateixen aquesta malaltia i ha valorat la “solidaritat” de les comissions de fogueres amb aquestes causes. “Lluitar, lluitar i no rendir-nos” ha sigut el missatge que ha llançat Loreto Brotons a les afectades. Ha incidit, finalment, “en què la solidaritat cap a aquesta causa s’ha de fer visible no únicament a l’octubre, sinó tot l’any”.

Compartir