L’alcalde d’Alacant Luis Barcala acudeix a l’esmorzar popular de la foguera Escriptor Dámaso Alonso

744

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, ha acudit al migdia de hui a l’esmorzar popular que ha organitzat la comissió de la foguera Escriptor Dámaso Alonso, que presideix Cintia Albert Espí. Allí ha coincidit amb la Dama del Foc 2018, Trinidad Alonso Juan, qui ha exercit com a amfitriona de la matinal. El primer edil s’ha interessat per les activitats que té programada aquesta comissió, que compleix 23 anys en les Fogueres.

Davinia Navarro López serà la bellea 2019 d’una comissió que té 53 comissionats adults i 25 infantils. Tindrà com a dames d’honor a la seua germana, Mireia, i a Aroa Agulles Pons. La comissió infantil la presideix Alba Cobos Albert. Ruixe Carretera Peñalver serà la bellea infantil. Les seues dames d’honor seran Ana Camacho Jover, Martina Sirvent Sánchez i Àfrica Camacho Jover. Les dues fogueres -adulta i infantil- les construirà l’alacantí Lorenzo Santana. La primera, en sisena i la segona, en cinquena.

A la cita ha acudit també la Bellea del Foc, Aleida González Martín-Zarco, i les Dames d’Honor, companyes de Trinidad Alonso Juan, Sandra Sánchez Sánchez, Beatriz Postigo Portes, Marta Ponce Rodríguez, Carmen Ortega Castillo, i Eugenia Vicedo Quereda.

Compartir