L’alcalde d’Alacant fomenta l’impuls als emprenedors amb innovació i digitalització

768

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, ha participat aquesta vesprada, juntament amb el rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, en l’acte inaugural de la sisena edició d’aquest certamen (DOEACT_UA) “Converteix en realitat la teua idea de negoci”. Una iniciativa en la qual ve col·laborant l’Ajuntament d’Alacant, a través de l’Agència Local de Desenvolupament, Econòmic i Social, i que té com a objectiu impulsar idees de negoci innovadores i emprenedores fins a la seua posada en marxa.

“Alacant està realitzant una forta aposta per la innovació i la digitalització com a eix de desenvolupament del seu model de ciutat i del projecte ‘Alacant Futura’”,ha comentat Luis Barcala.

Luis Barcala ha explicat que fruit d’aquesta participació ha sigut el suport municipal en aquesta passada edició de 2018 a dos equips: ‘Li’s Duking Travel’, un projecte orientat al món del turisme i la discapacitat i a ‘Natur Urban’ amb un altre dirigit al benestar a través de la utilització de plantes en els espais de treball o en domicilis. Aquesta col·laboració es ve materialitzant també a través de les diferents reunions de seguiment i avaluació.

En l’acte han participat al costat de l’alcalde la vicerectora d’Estudiants i Ocupació, Nuria Vaig granar; el degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i *Empersariales, Raúl Ruiz i el president de Fundeun, Manuel Cazorla.

L’alcalde ha destacat “el paper que jugaran en aquest desenvolupament tecnològic les Administracions Públiques, la Universitat d’Alacant, els centres de formació de referència, les empreses, els emprenedors i les start up, per aquest motiu tinguen especialment importància aquest tipus de certàmens, orientats a fer possible la posada en marxa de nous projectes empresarials sustentats en idees innovadores”.

Luis Barcala ha ressaltat que “donar eixida al talent és fonamental” i ha agraït la iniciativa de la Universitat d’Alacant amb la qual col·labora l’Agència Local de Desenvolupament, així com unes altres en aquesta línia com el programa Llançadora que impulsa Juan Roig, que aquesta passada setmana també es va presentar a Alacant amb el respatler municipal per a captar projectes innovadors impulsats per alacantins.

Compartir