L’Ajuntament trau al carrer l’Oficina d’Habitatge amb una unitat mòbil

1016

Estarà disponible les pròximes dues setmanes en set espais de la ciutat i informarà de les ajudes i els recursos de la Regidoria d’Habi

L’Ajuntament de Castelló trau al carrer les accions i ajudes de l’Oficina Municipal d’Habitatge mitjançant una unitat mòbil, que estarà en diferents espais de la ciutat les dues pròximes setmanes.

L’alcaldessa, Amparo Marco, i la regidora d’Habitatge, María Jesús Garrido, han presentat la unitat mòbil en la plaça Hort dels Corders. “Acostem a la ciutadania les polítiques d’habitatge del Acord de Fadrell”, ha subratllat Marco, recordant que en 2015 es va rebre una “herència complexa” en aquesta matèria.

“Volem que la ciutadania sàpiga que estem per a ella i amb la determinació d’aconseguir un parc digne d’habitatge a Castelló”, ha destacat Garrido, per part seva, qui ha explicat que la unitat mòbil romandrà en set emplaçaments de la ciutat des d’aquest dimarts 18 de novembre fins al 5 de desembre.

Dos operaris informaran dels recursos de l’Oficina Municipal d’Habitatge de les 10 a les 14 hores i de 16 a 20 hores, de dilluns a divendres. Els dies 18 i 19 de novembre està habilitada en Hort dels Corders; el dimecres 20 i dijous 21, en la plaça Juan Sebastián Elcano; el divendres 22, en la plaça del Casal Jove; el dilluns 25, dimarts, 26 i dimecres, 27, en la plaça Vilanova d’Alcolea; el dijous 28 i divendres 29, en la plaça d’Espanya; el dilluns 2 i dimarts 3 de desembre, al carrer Rafalafena; i el dimecres 4 i dijous 5 en la plaça María Agustina.

L’Oficina Municipal d’Habitatge gestiona 227 habitatges municipals, ajudes a l’a el lloguer i de reformes d’interior d’habitatge; ajuda a tramitar ajudes d’emergència habitacional de la Conselleria d’Habitatge; i assessora a través de convenis amb el Col•legi d’Advocats i Adicae en matèria de drets d’habitatge i en situacions de dificultats.

També té en marxa un pla de compra d’habitatge social i una bossa de lloguer social. Aquesta última mesura uneix a oferents i demandants i el preu màxim del lloguer és de 400 euros.

Compartir