L’Ajuntament presenta el IX Concurs de Targetes Nadalenques ‘Jesús Medrano’

775

L’Ajuntament de Castelló ha acollit hui la presentació del cartell oficial de la novena edició del Concurs de targetes nadalenques ‘Jesús Medrano’, posada en marxa per l’Associació de Veïns Zona Centre de Castelló i que enguany compta amb el suport de la Conselleria d’Educació, Recerca, Cultura i Esport, Turisme de la Generalitat, Diputació de Castelló, Ajuntament de Castelló, Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes Penyagolosa (FAMPA Penyagolosa), Patronat Municipal de Festes, Fundació Dávalos-Fletcher, BP Oil, Cajamar, Coca-cola, Llibreria Argot, A1F Sport, Haba Monsalve, Higinio Mateu, Mudances Paco Valls i Pirotècnia Peñarroja. Els representants de les entitats col•laboradores s’han fet la fotografia de família a l’escalinata del Palau Municipal.

Nascut amb l’objectiu de mantenir i estimular els nostres costums i tradicions, en la seua vuitena edició el certamen va doblar la implicació del 2017, amb la participació de més de 1.500 treballs i desenes de centres educatius, d’Infantil a Primària i Secundària, passant per Educació Especial. La convocatòria, però, està oberta a tota la societat, sense límit d’edat. Entre els premis, s’inclouen així mateix guardons destinats als centres educatius que obtinguen un major nombre de targetes seleccionades.

Segons les bases del concurs, recollides al web www.premiosjesusmedrano.es, el tema i la tècnica de les targetes seran lliures, sempre que s’ajusten al caràcter i missatge nadalenc. S’han establert diferents categories per facilitar la participació de nens des de 3 anys fins a públic adult en general, passant per escolars amb necessitats educatives especials, com en anteriors edicions. L’Associació, a proposta del jurat, concedirà tants premis, accèssits i diplomes com considere adequats segons la qualitat de les obres presentades.

Compartir