L’Ajuntament i l’Obra Social “la Caixa” signen un conveni per a realitzar d’activitats de caràcter social al MACA

1499

L’Ajuntament d’Alacant i l’Obra Social “la Caixa”, signen un conveni de col·laboració per a la col·laboració entre tots dos, amb la finalitat d’afavorir el desenvolupament de les diverses activitats de caràcter social que aquest últim realitza en el desenvolupament de les seues activitats culturals durant 2019.

L’edil de Cultura, Mª Dolores Padilla ha mostrat el seu agraïment a l’Obra Social “La Caixa” per la seua implicació i suport al Museu en un programa d’activitats del qual nombrosos col·lectius en risc d’exclusió social són beneficiaris. El revulsiu econòmic permetrà millorar qualitativament alguns dels programes referents com és el de Reminiscències.

L’Obra Social “la Caixa”, contempla entre els seus objectius la realització d’obres benèfiques i socials, pròpies o en col·laboració amb institucions del país, atenent les diferents necessitats de la societat. La seua missió és contribuir al progrés de les persones i de la societat, amb especial incidència en els col·lectius més vulnerables, ja siga a través de programes propis, aliances estratègiques o col·laboracions amb tercers, mitjançant actuacions eficients i, si escau innovadores, avaluables quant als seus resultats i susceptibles de ser transferides a altres entitats.

L’Obra Social “la Caixa” desenvolupa programes socials, educatius, culturals, científics i mediambientals amb una vocació transformadora.

El Museu d’Art Contemporani d’Alacant (MACA) té un important programa d’educació social que pretén facilitar l’accés al Museu de tota mena de públics per al que desenvolupa activitats didàctiques i formatives dirigides a escolars, universitaris, professors, famílies, adolescents, col·lectius amb diversitat funcional, grups socials en risc d’exclusió social…

Enguany 2019, s’estan duent a terme els següents programes d’educació social: Reminiscències, Projecte 3×3, Reescalfat, Objectiu MACA Sant Rafael, Art i Salut Mental i TOTS MACA.

Aquest matí, el director comercial de CaixaBank en la Comunitat Valenciana, Felipe Pulido i el director d’àrea de CaixaBank a Alacant, Carlos Colom , han visitat el museu al costat de la regidor de Cultura, Mª Dolores Padilla i la conservadora d’aquest, Rosa Castells.

Compartir