L’Ajuntament estudia utilitzar el Mercat del Grau per a ficar una seu de la Policia Local

721

El Grau comptarà amb seu policial pròpia. L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha anunciat la rehabilitació de l’edifici del mercat del Grau per a convertir-ho en seu de la Policia Local “amb l’objectiu de prestar una millor atenció ciutadana, afavorir la proximitat i millorar els mitjans materials amb què compten els agents per a exercir el seu treball”. Marco, que ha visitat l’edifici juntamente amb el regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Lorenzo, el tinent d’Alcaldia del Grau, Rafa Simó, i l’intendent general de la Policia Local, José Luis Carque, ha destacat que l’obertura d’aquesta seu policial “respon a la voluntat del Govern municipal de garantir la qualitat d’un servei públic essencial com és el que presta la Policia Local”.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Lorenzo, ha subratllat que “aquesta seu policial pròpia en el Grau va a optimitzar la capacitat de resposta davant qualsevol eventualitat”. En aquest sentit, l’edil ha apuntat que aquesta actuació “va a permetre que els efectius de seguretat municipal tinguen unes instal·lacions modernes, adequades a la funció policial i amb diversos departaments que facilitaran la labor administrativa dels agents en el seu objectiu de vigilància i manteniment de la seguretat en el Grau”.

Per a açò, es rehabilitarà la planta de l’edifici que fins a fa uns mesos complia amb les funcions de mercat per a ajustar-se a les necessitats de la Policia Local mentre que la segona planta mantindrà els seus usos actuals.

Per la seua banda, el tinent d’Alcaldia del Grau, Rafa Simó, ha valorat la decisió del Govern municipal i ha defensat que “l’important no és l’edifici en si sinó l’entorn en el qual se situa, per la qual cosa l’obertura d’aquesta seu de la Policia Local és una molt bona notícia per al Grau”. Simó ha afegit que aquest nova dotació policial redundarà en una millora urbanística, social i ciutadana a la qual se sumarà la remodelació integral del parc de la Panderola”.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha reivindicat la importància que “els agents de la Policia Local disposen d’una nova ubicació més àmplia per a realitzar els informes policials i al mateix temps guanyen en qualitat de les instal·lacions ja que la nova seu de Policia Local va a disposar de vestuaris nous i més llocs informàtics perquè els agents puguen confeccionar els nombrosos informes que la seua funció policial requereix”.

Compartir