L’Ajuntament d’Onda inicia l’adequació de set camins rurals del seu terme municipal

1057

L’Ajuntament d’Onda ha iniciat l’adequació de set camins rurals del terme municipal per a millorar la seguretat de cadascun d’ells. Així, l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet explica que “en la nostra localitat existeix una xarxa molt extensa de vials d’aquest tipus, que amb el temps van deteriorant-se. Des del consistori anem a actuar en aquells que són de titularitat municipal amb un pla per a millorar les seues condicions i tenim la intenció de continuar amb aquest manteniment en aquells que ho vagen precisant segons els informes tècnics que disposem i en la mesura de les possibilitats del pressupost municipal”.

En aquest cas, el consistori actuarà en el Camí de l’Alcora a Betxí Palos, des del polígon industrial al camí la Volta; en el Camí de la Romeria del Salvador, en la zona de la pinada; en el Camí de la Font del Retor, des del pont als dipòsits de la Cota 220; en el Camí Molí; en el Camí de Sala a Chiclá; en el Camí del Carmen a Artesa i en el Camí Mas de Font. Les actuacions que ja han començat suposen un total de 3.850 metres de la xarxa i consistiran en la millora del revestiment asfàltic de la capa del ferm. A més, s’iniciaran amb la retirada de productes que existisquen en les cunetes transportant-los a abocadors autoritzats.

El primer edil conclou que “a Onda tenim una gran xarxa de camins rurals que precisen d’un manteniment, ja que són utilitzats per a l’activitat agrícola, entre d’altres coses, i cobreixen un 75% del territori municipal. Des d’aquest equip de govern hem treballat per mantenir-los en el millor estat, sabent les dificultats que comporta, però anem a seguir en aquesta línia perquè si estan en bones condicions també faciliten la vida de molts onders. Des de l’àrea de Territori, Sostenibilitat i Dinamització Econòmica que dirigeix el tinent d’alcalde Ángel Badenas, s’han dut a terme les gestions oportunes per fer efectius aquests treballs en el menor temps possible i minimitzar les molèsties als usuaris”.

Compartir