L’Ajuntament d’Onda habilita autobusos gratis per a desplaçar a l’UJI als alumnes de selectivitat

1015

Gràcies a l’esforç econòmic que realitza l’actual equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet, l’alumnat de Segon de Batxillerat que s’examinarà de Selectivitat la setmana vinent podrà traslladar-se fins a l’UJI de manera totalment gratuïta els tres dia que duren les proves.

L’Ajuntament d’Onda, a través de la regidoria de Joventut que gestiona l’Asensio Blaya, torna a engegar un servei especial d’autobusos per a facilitar el transport a tots aquells alumnes que realitzen aquestes proves a la Universitat Jaume I de Castelló.

Després de fer-se ressò de l’augment de la demanda estudiantil, enguany el consistori ha duplicat el nombre d’autobusos que es desplaçaran fins a l’UJI sense que supose cap cost per a l’alumnat. Huguet ha explicat que, “amb aquesta iniciativa, aquest equip de govern garanteix que tots els onders tinguen les mateixes oportunitats d’accés i puguen acudir de forma gratuïta i segura als exàmens, evitant així que depenguen de familiars i amics per a realitzar el trajecte a Castelló aqueixos dies”.

Aquesta línia d’autobús estarà disponible els dies de selectivitat, del 5 al 7 de juny, amb un trajecte directe d’anada i tornada d’Onda al campus de l’UJI. L’autobús eixirà els dies 5 i 6 a les 08.00 hores del matí des de l’avinguda Montendre d’Onda i tornarà de l’UJI a les 19.25 hores. Mentre que el dijous 7, l’eixida serà a les 07.30 hores, sent el retorn a les 19.10 hores. Els alumnes que s’han apuntat a l’IES Serra d’Espadà podran utilitzar aquest servei per a accedir a l’autobús sense cap cost.

Compartir