L’ajuntament de València repavimenta la plaça i el carrer principal de Castellar-L’Oliveral

693

La regidora de Pobles de València, Lucía Beamud, ha explicat que l’Ajuntament ha finalitzat ja les obres de repavimentació de les calçades de la plaça de la Mare de Déu de Lepant i dels carrers Principal i Sant Martí de Porres de Castellar-l’Oliveral. Les obres s’han dividit en diverses fases i han tingut un cost vora de 60.000 euros.

“Per al nostre govern els pobles de València ciutat són vitals i per això centrem una part molt important dels nostres esforços en intervencions i inversions que milloren la qualitat de vida dels veïns i veïnes que viuen en estes localitats”, ha explicat la regidora Lucía Beamud. “Amb esta important actuació hem millorat l’urbanisme de Castellar-l’Oliveral i hem posat solució a alguns problemes de filtració d’aigües que presentava la zona”, ha conclòs.

Els treballs han consistit en la retirada del paviment antic, que es trobava molt deteriorat després de molts anys, i en la repavimentació de la calçada. La primera fase s’ha ocupat de la plaça i el carrer Principal fins a passar l’encreuament amb el carrer Rocío.

S’ha aprofitat l’actuació per a substituir sis embornals que es trobaven molt danyats pel pas del temps. Açò provocava que es produïren clots en la calçada antiga ja que les aigües pluvials filtraven i feien malbé el paviment, una situació a la que se li ha posat solució amb esta intervenció.

La segona fase de repavimentació de la calçada ha tingut lloc en el carrer Sant Martí de Porres i una part de Periodista Matoses d’este poble de València.

Compartir