L’ajuntament de València crea una nova de socialització per a gossos en Castellar

871

La nova zona de socialització per a gossos que l’Ajuntament ha construït als carrers Ador i Figuereta del Poble de Castellar-L’Oliveral, ja està finalitzada, tal com ha informat hui el vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo.

L’espai per a gossos té 648 metres quadrats, inclou un camí d’accés de dos metres d’ample, fet amb formigó imprès, des de la calçada del carrer Ador, que acaba en una plataforma de formigó imprès de 24 metres quadrats que facilita l’accés a les persones amb mobilitat reduïda. La resta de la superfície és de terra de morter.

La zona canina està delimitada per tanca, i per evitar olors i humitejar la terra, l’Ajuntament ha instal·lat una xarxa d’aspersors amb programador horari. També hi ha a disposició de tots els usuaris i usuàries una font, cinc bancs de fusta, dos papereres amb dispensador de bosses, una placa amb les normes d’ús de la zona canina, cinc pals perquè els gossos orinen i cinc arbres per dotar d’ombra al recinte, amb nous escocells i tancament per protegir-los de les miccions dels gossos.

El vicealcalde, Sergi Campillo, ha dit que «per a l’Ajuntament és molt important poder arribar als pobles de la ciutat, també en matèria de Parcs i Jardins. Esta intervenció millora i dignifica este espai del poble de València de Castellar-L’Oliveral». L’obra ha tingut un cost de 45.557,81 euros i la nova zona socialització per a gossos obrirà al públic el pròxim 5 d’agost.

Compartir