L’Ajuntament de Castelló presenta la VII edició del Patinadal, que es celebrarà el diumenge 23 de desembre

884

El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha presentat junt amb els esportistes de l’associació Castellón Patina la VII edició de la cursa Patinadal, que es celebrarà el proper diumenge 23 a les onze del matí.

Cal recordar que es tracta d’una cursa popular de caràcter no competitiu en la qual poden participar persones de tota edat i condició, tot i que des de l’organització recomanen que els participants tinguen un nivell bàsic amb els patins i que els més menuts vagen acompanyats. És una activitat gratuïta i no requereix inscripció; l’únic requisit per participar és anar disfressat amb motius nadalencs.

Porcar ha felicitat els organitzadors d’un esdeveniment que es consolida com a referent de l’esport nadalenc, amb un important component d’oci i d’humor. Missatge que recolça Pilar Gallén des de Castellón Patina: “L’important és passar-ho bé”.

Aquest any el punt de sortida es situa a Plaça Espanya, des d’on els corredors vorejaran el parc Ribalta i baixaran pel carrer Zaragoza fins l’Avinguda Rei en Jaume. A partir de la Porta del Sol, el circuit serà circular, recorrent punts emblemàtics del centre de la ciutat. La meta és a la Plaça Major, on en acabar la cursa es realitzarà un sorteig de material esportiu i llaminadures.

Compartir