L’ajuntament de Castelló obri el termini per a presentar candidatures a pregoners de la Magdalena 2019

732

L’alcaldessa de la ciutat, Amparo Marco, igual que l’any passat, encomanarà a un comité format per ex pregoners una primera selecció dels candidats que es presenten a pregoner i pregoner infantil de les Festes de la Magdalena de 2019. El comité farà una entrevista personal per conéixer les motivacions dels candidats i una prova de veu i de cant per conéixer les seues capacitats i possibilitats de fer front a l’encàrrec de cantar el Pregó i el Pregó infantil respectivament.

Els ex pregoners seleccionaran una terna de candidats que presentaran a l’alcaldessa perquè faça l’elecció final dels que seran els seus pregoners per a les Festes de la Magdalena de 2019. D’aquesta manera l’alcaldessa manté l’aposta per fer més participatiu i tècnic el procés de selecció sense que es perda per complet el costum que la primera autoritat municipal elegisca a les persones que han d’anunciar en el seu nom i representació les festes a la ciutat. El termini de presentació de candidatures a pregoner i pregoner infantil de les Festes de la Magdalena de 2019, l’edició en què se celebra la 75 edició, s’obrirà el proper dilluns 17 de setembre i conclourà el dia 31 d’octubre.

Per a presentar la candidatura cal enregistrar una instància ordinària, adreçada al Patronat de Festes, acompanyada d’un breu currículum amb les dades biogràfiques bàsiques (foto, data i lloc de naixement, professió i/o centre i nivell d’estudis, dades familiars, aficions…) del candidat i la seua pertinença o participació en col·lectius i activitats festeres, culturals, esportives o cíviques. Un cop finalitzat el termini de presentació de candidatures, l’alcaldessa de Castelló de la Plana procedirà a l’elecció dels pregoners de les pròximes Festes de la Magdalena.

Compartir