L’Ajuntament de Castelló guanya el primer premi per un video en favor de l’adopció de mascotes en Nadal

1199

La campanya de conscienciació ciutadana ‘Adopta la màgia del Nadal’ promogut per la Regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de Castelló, al capdavant de la qual es troba Mary Carmen Ribera, ha sigut seleccionada com a guanyadora pel jurat de l’edició 2018 del Festival Internacional de Publicitat Social.

Ribera ha mostrat la seua satisfacció en conèixer que la campanya duta a terme en Nadal ha sigut premiada en primera categoria com a Millor Espot Web amb Missatge després d’haver superat el filtre de l’exigent jurat de Publifestival. La gran gala de lliurament de premis tindrà lloc el pròxim 15 de juny en el teatre Fernando de Rojas, Cercle de Belles arts de Madrid.

La regidora també ha tingut paraules d’agraïment per a l’empresa autora del vídeo, Dobleessa, perquè “ha sabut explicar d’una manera entranyable la crida que l’Ajuntament de Castelló volia transmetre a totes les famílies que estaven pensant a regalar una mascota per Nadal i que era responsabilitat en la cura dels animals i que pensaren que abans de comprar tenen l’opció d’adoptar en qualsevol de les protectores de la ciutat”.

Cal recordar que en el espot, que va ser difós en Nadal en xarxes socials, apareix Papa Nöel responent a les milers de cartes que rep en aquestes dates. El personatge va explicant que les mascotes no són joguets que es poden apartar quan un es cansa, que no són només per al nadal sinó que representen un compromís per sempre i que cal adoptar la màgia del Nadal i portar-la al dia a dia. El video es fon en la segona part amb imatges de les diferents protectores del municipi i algunes de les mascotes que es poden adoptar. La campanya de sensibilització es va completar amb la distribució de xapes i cartells per tota la ciutat.

Compartir