L’Ajuntament de Castelló entrega els diplomes als contractats del projecte T’Avalem

934

L’edició 2017-2018 del projecte T’Avalem Castelló Enclau Jove ha arribat a la seua fi i l’Ajuntament de Castelló ha rebut l’acte de clausura del mateix, on les 36 persones que han format part de la iniciativa han rebut els seus diplomes corresponents. El pressupost d’aquest projecte ha sigut de 616.588 €, dels quals 33.000 € es corresponen amb l’aportació de la corporació municipal.
El projecte T’Avalem consisteix en un programa mixt de feina i formació que té la finalitat de millorar la qualificació i afavorir la inserció professional dels joves d’entre 16 i 30 anys. D’aquesta manera, s’ofereix una oportunitat laboral a la vegada que s’adquireixen coneixements respectius als diferents àmbits. En concret, aquest any T’Avalem Castelló Enclau Jove ha proveït de feina i formació a 36 persones, exactament 25 homes i 11 dones.

Els itineraris formatius d’aquesta edició han versat sobre les diferents àrees: obra de paleta, jardineria i fusteria, amb dos nivells de professionalitat a cada àrea. Entre les principals activitats dins d’aquests àmbits es troben la reparació d’escales de marbre, col·locació de pisos de fusta o manteniment de jardins, entre d’altres.

En aquest acte de clausura ha estat present la regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta, qui ha aprofitat per recordar que “quan l’actual equip de govern va arribar a l’Ajuntament fa tres anys, la principal preocupació era l’ocupació”. Per finalitzar, Puerta també ha volgut desitjar-los sort als joves presents i ha conclòs recordant a tots i totes que l’Ajuntament de Castelló “sempre serà la vostra casa”.

Compartir