L’Ajuntament de Castelló, contra el Covid -19, desinfectarà les zones comunes dels habitatges socials

2467

La Regidoria d’Habitatge farà aquesta tasca de manera periòdica en patis, escales i porteries dels 221 pisos municipals

La Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Castelló comença aquest dimarts labores de desinfecció en les zones comunes dels edificis que alberguen les 221 habitatges socials municipals per a previndre contagis del coronavirus. Aquestes tasques seran realitzades per una empresa especialitzada i es duran a terme de manera periòdica.

 La regidora d’Habitatge, María Jesús Garrido, subratlla que realitzen aquesta acció per a evitar possibles punts de contagi en espais de les comunitats de veïns dels habitatges municipals d’ús comú. Explica que la signatura de neteja se centrarà en patis interiors, escales i porteries i utilitzarà el mateix producte que fa ús la Unitat Militar d’Emergències (UME). Aquest treball es desenvoluparà almenys una vegada a la setmana mentre es prolongue el decret d’alarma a conseqüència de la pandèmia del Covid-19.

 Els 221 pisos que gestiona l’Oficina Municipal d’Habitatge es troben als carrers de Bisbe Salinas, Osca i Martínez de Tena.

Així mateix, cal recordar que l’Oficina Municipal d’Habitatge manté la seua atenció a través del servei telefònic municipal del 010 o el 964226010, des de les 08.00 fins a les 20.00 hores. Els ciutadans que realitzen consultes han de deixar el seu nom i telèfon en aquest número i després els respondrà la Regidoria.

 També seguirà amb el sistema telefònic el servei de mediació que té conveniat la Regidoria amb el col·legi d’advocats per a abordar possibles 

Compartir