L’Ajuntament de Castelló comenzça les obres de renovació de la gespa artificial i millora dependències del camp Javier Marquina

1473

L’Ajuntament de Castelló invertirà prop de 300.000 euros en el camp de futbol Javier Marquina del Grau. El tinent d’Alcaldia del Grau, Rafa Simó, el regidor d’Esports, Enric Porcar, i la regidora Mary Carmen Ribera han anunciat la renovació de la gespa artificial i la millora de les dependències de les instal·lacions esportives, seu del Club de Futbol Sant Pere. Simó ha subratllat que aquesta inversió té un marcat caràcter social “repercuteix directament en la millora de les condicions en les quals entrenen i juguen els centenars de menors que juguen a futbol amb el Sant Pere”.

L’Ajuntament de Castelló ha adjudicat Civicons, Construccions Públiques SL el contracte d’obres de renovació de la gespa artificial i adequació de les dependències del camp de futbol Javier Marquina del Grau per 291.000 euros. El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha explicat que es tracta d’una reforma molt necessària atès que aquestes instal·lacions tenen molts anys i la gespa també requeria un canvi perquè havia complit els anys de vida útil”.

El tinent d’Alcaldia del Grau ha destacat la importància de tenir instal·lacions esportives en condicions òptimes que permeten la pràctica de l’esport. “El Club de Futbol Sant Pere és una de les entitats amb més arrelament en el Grau, que facilita la pràctica d’un esport com és el futbol a multitud de joves pel que la millora de les instal·lacions esportives suposa millorar les condicions de pràctica de l’esport de tot el col·lectiu”.

L’edil Enric Porcar ha recordat que aquesta actuació s’emmarca dins del programa de remodelació d’instal•lacions esportives del Patronat Municipal d’Esports, que aquest estiu permetrà remodelar les instal·lacions esportives del Sindical, que comptarà amb un poliesportiu exclusiu per a gimnàstica artística, i del poliesportiu de Castàlia, on es canviarà el parquet, es renovaran els vestuaris i es millorarà l’accessibilitat.

Compartir