L’Ajuntament de Castelló aposta de nou per la iniciativa ‘Sentim els parcs’

737

‘Sentim els parcs’ ompli un any més Castelló de cultura, esport i sostenibilitat. La proposta ha tornat de nou hui diumenge al Parc Mérida, amb una activitat de sensibilització mediambiental i un concert delg grup de rock ‘Agotados’, una banda tribut a ‘Ilegales’, i s’allargarà fins al diumenge 16 de desembre.

Les activitats són fruit de la col·laboració entre les regidories encapçalades per Verònica Ruiz, Cultura; Enric Porcar, Educació i Esports; i Omar Braina, Sostenibilitat Ambiental. Aquests han treballat de manera conjunta per oferir activitats en zones més enllà del centre urbà. El regidor d’Educació i Esports, Enric Porcar, ha remarcat que “aquesta iniciativa és fonamental per promoure la cohesió de la ciutadania castellonenca”.

Les diferents propostes tindran lloc el 21 d’octubre, el 4 i 18 de novembre, i el 2 i 16 de desembre. Entre aquestes es troben tres activitats esportives. El 4 de novembre, a la Plaça del Primer Molí, es jugarà a beisbol des de les 11.00 hores. També d’11.00 a 13.30 hores, el 18 de novembre, hi haurà una partida d’escacs al Bulevard Vicente Blasco Ibáñez. I, per últim, el 2 i el 16 de desembre es podrà participar d’enfrontaments d’esgrima a la Plaça de la Panderola i a la Plaça Vilanova d’Alcolea.

També es podrà gaudir de cinc concerts, des de les 12 hores, que aporten un ambient festiu als cinc diumenges en què tindran lloc les activitats emmarcades en la iniciativa ‘Sentim els parcs’. El 21 d’octubre actuarà el grup ‘Agotados’, el 4 de novembre el grup indie funk ‘El sombrero de color’, el 18 els emo-rock ‘Dedalo’, el 2 de desembre ‘Alhaire’ amb un estil rumbero i, finalment, el 16 el grup indie ‘Monodesnuda’. La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, celebra que “els concerts aportaran molta energia a les jornades amb estils de música molt diversos i atractius’.

Per últim, s’organitzen quatre activitats de sensibilització mediambiental; el 21 d’octubre, el 4 i el 18 de novembre i el 2 de desembre; “amb l’objectiu de promoure la sostenibilitat i la conscienciació sobre l’entorn i els jardins públics”, segons el regidor Omar Braina.

Compartir