L’ajuntament d’Almassora reb 212.000 euros del Consell per a crear 13 nous llocs de treball

810

L’Ajuntament d’Almassora ha rebut el vistiplau de la Conselleria de Treball a la seua proposta per a contractar a 13 persones en situació de desocupació durant un any. D’aquesta manera, el consistori rebrà un total de 212.174.76 euros, derivats dels programes de creació d’ocupació en les entitats municipals per a menors de 30 anys, una quantitat que complementarà amb 73.806,94 euros de fons municipals per a aconseguir els 285.980 euros.

Set de les ofertes de treball que el consistori presentarà estaran destinades a professionals amb qualificació universitària. En concret, el consistori contractarà a graduats, diplomats o llicenciats en Enginyeria Informàtica, Dret, Relacions Laborals, Criminologia, Gestió i Administració Pública, Administració d’empreses, Finances i Comptabilitat, Economia i Ciències Mitjà Ambientals.

Així mateix, l’àrea municipal d’Ocupació generarà altres sis llocs de treball per als quals no serà necessària qualificació específica i que realitzaran funcions de peó i conserge en diferents departaments de l’administració local.

Totes les persones seleccionades, signaran contractes d’un any de durada, una fórmula que el consistori ja ha testat durant el primer any de vigència dels programes d’ocupació juvenil promoguts per la Conselleria de Treball. “El fet que els i les joves estiguen amb nosaltres durant aqueix any complet els permet adquirir els coneixements i la soltesa a com per a ser independents en els treballs que realitzen i també suma una experiència perllongada al seu perfil professional”, ha destacat el regidor d’Ocupació, Roger Beltrán.

Beltrán ha celebrat la concessió dels fons autonòmics que “ens ajudaran a combatre una dels grans problemes socials als quals ens enfrontem: la desocupació juvenil”. L’edil ha agraït l’acceptació per part del Consell del projecte presentat per Almassora i ha destacat que “els i les joves del municipi seran els principals beneficiats d’aquest pla, que serà la primera opotunitat laboral per a moltes persones”.

Imprescindible la inscripció en el SERVEF

Des del departament d’Ocupació de l’Ajuntament d’Almassora recorden que per a poder optar a aquest procediments és imprescindible estar donat d’alta com a demandant d’ocupació en el Servef. Així mateix, les i els joves hauran d’inscriure’s en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, un procediment que poden realitzar en les pròpies oficines d’ocupació.

Compartir