L’Ajuntament d’Alacant reformarà la passarel·la per als vianants d’accés a la platja de la Albufereta pel barranc de Orgegia

1566

La regidoria d’Infraestructures de l’Ajuntament d’Alacant, que dirigeix José Ramón González, té previst licitar abans de finalitzar l’any les obres de construcció de la nova passarel·la d’accés a la platja de la Albufereta a través del barranc de Orgegia sota l’avinguda de la Condomina des del camí Colònia Romana. La consignació pressupostària, 78.581,99 euros, del projecte s’ha inclòs en la primera modificació de crèdits que està previst s’aprove de forma definitiva el mes d’octubre pròxim.

El regidor d’Infraestructures i Manteniment, José Ramón González, ha explicat que “amb aquesta actuació donarem respostes a les peticions de l’associació de veïns de la Albufereta i particularment els del marge esquerre del barranc en sentit a la desembocadura, de generar un accés directe a la platja, després que l’anterior passarel·la fora clausurada primer i després desmuntada a causa de la seua mal estat”.

José Ramón González ha assenyalat que l’objectiu que manegem és poder licitar la construcció de la nova instal·lació com més prompte millor una vegada s’aprove la modificació de crèdit amb la finalitat que puga alçar-se i estar operativa en poc temps per a atendre les demandes veïnals”.

La nova passarel·la ocuparà el mateix lloc que l’anterior i es construirà també en fusta sobre una base de formigó, en situar-se en el lateral del barranc, per a permetre que els veïns puguen tindre un accés directe a través de la mateixa a l’arena de la platja de la Albufereta. El projecte contempla que la durabilitat d’aquesta passarel·la aconseguisca els 50 anys i millorarà l’accés a la platja per a persones amb mobilitat reduïda.

En l’actualitat existeix un pas per als vianants inferior en l’avinguda de la condomina en el marge dret, que és l’altra via per a accedir a la platja salvant el trànsit de la citada avinguda.

Compartir