L’Ajuntament d’Alacant reforça amb autobusos articulats les Línies 21 i 22 del Transport Públic

629

La regidoria de Seguretat, Trànsit i Transports de l’Ajuntament d’Alacant informa que es reforçaran amb autobusos articulats les línies d’autobusos 21 -Alacant, Platja de Sant Joan, Campello-, i 22 Alacant, Cap de l’Horta, Platja de Sant Joan del Transport Públic, fins que se solucione l’avaria del Tram.

El regidor de Transports, José Ramón González, ha mantingut contacte amb Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana des que s’ha produït l’emergència qui li ha confirmat que l’avaria podrà estar solucionada demà a la vesprada.

Des de *Tram Alacant han informat que el servei del Tram s’ha organitzat de la següent forma: L1 circula del Campello a Benidorm, L3 del Campello a Albufereta, Bus del Campello a Marq, Mercat i Estels, la L4 ha quedat suprimida, L2 circula amb normalitat.

Per aquest motiu per a donar un servei alternatiu als usuaris del Tram fins que se solucione l’avaria l’edil José Ramón González ha contactant amb l’empresa de Transports per a reforçar les línies d’autobusos i donar així una solució als usuaris del Tram.

Compartir