L’ajuntament d’Alacant recolza al nadador Jorge Crivillés per a la seva aventura de creuar nadat el Canal del Nord

1432

La regidora d’Esports, Marisa Gai, i el nadador alacantí Jorge Crivillés han mantingut una trobada este matí abans de que l’esportista encreuament al juliol el Canal del Nord en el seu camí per a completar els Set Oceans, la prova més prestigiosa en aigües obertes.

L’edil popular s’ha compromés a donar suport i cobertura dónes de l’Ajuntament i difondre així el repte que emprendrà Crivillés, promovent d’esta manera l’objectiu solidari de fer visible la lluita dels pacients amb càncer de GEPAC (Grup Espanyol de Pacients amb Càncer) , així com dels metges i els seus cuidadors.

En este sentit, la Fundació Asisa, entitat que patrocina el repte, farà arribar camisetes gratuïtes a tots els clubs que la sol·liciten a través de la pàgina web www.aporelcanaldelnorte.com davall el lema "Los reptes es deuen soñar". En esta esbossa, des de l’entitat i l’Ajuntament insten la gent a què mane el seu missatge a la web de Jorge Crivillés per a donar ànims al nadador en la seua travessia solidària pel Canal del Nord. Amb este fi s’han facilitat els següents hashtags #asisaconcrivillés #criviyes #losretossedebensoñar #aporelcanaldelnorte.

Després de completar esta prova, a Crivillés únicament li faltarà cobrir les travessies de l’Estret de Cook (Nova Zelanda) i de l’Estret de Gibraltar.

Compartir