L’Ajuntament d’Alacant entrega 32 distincions Sicted a empreses compromeses amb la qualitat del turisme

3805

La regidora de Turisme i vicealcaldessa d’Alacant, Mari Carmen Sánchez, ha entregat aquest dimecres els distintius del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (Sicted) a un total de 32 empreses i serveis turístics alacantins. És una metodologia impulsada conjuntament per la Secretaria d’Estat de Turisme i les comunitats autònomes que es dirigeix a la millora contínua en la prestació de serveis turístics. Des de l’any 2013 Alacant és destinació *Sicted, i és el Patronat Municipal de Turisme i Platges l’ens gestor a la ciutat.

A l’acte, que s’ha desenvolupat en Hall Sèneca, han acudit el Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, el regidor de Cultura, Antonio Manresa, i el regidor de Festes, Manolo Jiménez, juntament amb altres membres de la corporació municipal. En ell, la regidora de Turisme, Mari Carmen Sánchez, ha destacat la importància que les entitats del sector turístic alacantins “siguen distingides per complir amb els compromisos de qualitat, ja que això converteix a Alacant en una destinació important per als visitants” ha assenyalat.

L’objectiu del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions és obtindre un nivell homogeni de qualitat en tots els serveis amb els quals interactua el turista en una destinació. A més, fomenta en tots els agents la millora contínua d’aquest a través de la taula de qualitat. “Es tracta d’un reconeixement a l’esforç i a la millora contínua, a més de distingir a l’empresa enfront de la competència”, ha assenyalat la vicealcaldessa.

Compartir