L’ajuntament d’Alacant desbloqueja en Benisaudet la llicència per a acabar 284 pisos

738

La regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Alacant ha desbloquejat una llicència d’obra major per a la finalització de tres blocs de cases, locals comercials i urbanització per a 248 habitatges, a més de locals comercials, aparcaments i trasters. L’obra en estructura portava parada des de l’inici de la crisi i representava un problema per als veïns per la freqüent presència d’ocupes i les reiterades intervencions per part de la Policia Nacional en qüestions relaciones amb el tràfic d’estupefaents relacionades amb aquests.

La regidora d’Urbanisme, Mari Carmen de España, ha manifestat “amb la concessió d’aquesta llicència permetem la finalització d’aquest complex residencial situat en el pla parcial *Benisaudet que permetrà completar aquesta obra, contribueix a recuperar l’activitat econòmica i l’ocupació i, sobretot, suposa la finalització dels problemes per als veïns dels immobles confrontants per la presència d’ocupes i les contínues actuacions policials per qüestions relacionades amb el trànsit d’estupefancientes”.

La llicència d’obra major s’ha concedit després de completar-se tota la documentació de l’expedient i recaptar-se l’informe favorable emés pel departament tècnic de Control d’Obres municipal del passat 14 de maig.

El complex residencial el formen tres blocs de cases, amb locals comercials, aparcaments, trasters i zona d’urbanització. Situat en el pla parcial Benisaudet, entre els carrers *Caudio *Coello, Sacerdot Isidre Albert, Vicent Alexandre i Agustín Jiménez Narvalaz, una zona situada en la part superior de la Gran Via en els voltants de l’Hospital General.

“Estem treballant per a reactivar l’activitat econòmica i acabar amb l’herència de la crisi econòmica en la qual moltes promocions immobiliàries es van quedar parades i van proliferar l’estructures de pisos a la ciutat sense acabar” ha comentat d’Espanya.

“Aquest treball en l’agilitació de les llicències d’obra major ha permés que en un any s’hagen autoritzat més de 750 promocions, que a més de la regeneració per a l’economia i l’ocupació que representen, han suposat l’ingrés de més de huit milions d’euros per a les arques municipals” ha assenyalat D’Espanya.

“Aquests ingressos permetran compensar, per exemple, el minvament que ha suposat la baixada d’impostos com l’IBI un cinc per cent per a tots els veïns d’Alacant que redueix els ingressos municipals per aquest concepte en 4,5 milions d’euros”. “Retornem als ciutadans els esforços que han realitzat durant la crisi, reduint els impostos, perquè preferim que aqueixos diners estiga en les butxaques dels veïns” ha ressaltat D’Espanya.

Compartir