L’Ajuntament d’Alacant demana a Costas a reparar amb urgència els accessos i els espigons trencats per el temporal

1435

L’últim temporal que ha patit la província d’Alacant ha causat greus destrosses en les zones costaneres del municipi d’Alacant. Pendents de l’avaluació de danys que la borrasca Gloria haja pogut provocar en les dotacions de les platges, els regidors d’Infraestructures, José Ramón González, i Urbanisme, Adrián Santos Pérez, han pogut comprovar que una de les zones mes severament danyada és la dels habitatges emplaçats en el que es coneix com a finca Adoc, en els voltants de la pedrera i a poca distància de la platja de la *Albufereta.

Els accessos per carretera a aquest emplaçament, el passeig i els espigons que protegeixen les urbanitzacions que allí es troben han resultat molt danyats pel temporal i precisen, a criteri d’Infraestructures i Urbanisme, d’una actuació urgent.

Després de comprovar in situ l’abast d’aquests greus desperfectes, l’Ajuntament d’Alacant es dirigirà al departament de Costas, que depén del ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana (anterior ministeri de Foment), per a reclamar una actuació urgent, atés que tot l’entorn de la finca Adoc està dins de les competències de Costas. “Demanarem -explica l’edil Santos Pérez- que es dote una partida pressupostària d’urgència per a procedir a reparar tots els desperfectes i a garantir amb l’actuació la seguretat dels habitatges i dels milers de veïns que tenen allí la seua llar”.

L’Ajuntament d’Alacant ja ha assumit en dues ocasions, malgrat no ser de la seua competència, reparacions en aqueixa zona per a garantir l’accés dels veïns als seus habitatges, “però el que ara es necessita -explica l’edil González- és una actuació de gran envergadura amb un projecte que restituïsca els accessos i els espigons i aqueixa inversió, a més de que escapa a les possibilitats pressupostàries de l’Ajuntament, ha de realitzar-la el govern central”.

Compartir