L’Agència Local de Desenvolupament prepara la nova zona de coworking per a joves en Mercalicante

934

La Presidenta de l’Agència Local de Desenvolupament Econòmic i Social, Mari Carmen de España, ha visitat Mercalicante per a definir la nova zona de coworking destinada als joves que l’Ajuntament d’Alacant crearà en el complex amb la col·laboració de l’Escola d’Organització Industrial (EOI). La previsió és que aquesta instal·lació estiga disponible a partir de setembre i se sume al viver d’empreses de l’Agència Local “ImpulsAlicante”, que ha rebut una gran acceptació entre els professionals i ja es troba al 90% d’ocupació.

A més, aquest matí de España també s’ha reunit amb la gerent de Mercalicante, María Dolores Mejía. L’objectiu de la trobada ha sigut afermar les relacions de col·laboració ja existents i traçar noves línies d’intercanvi.

En concret, la reunió ha servit per a començar a implementar programes de formació per a aturats en els àmbits de logística i control agroalimentari.

D’aquesta forma, es preveu que part de la formació s’impartisca en la nova aula de frescos de Mercalicante, on els assistents aprendran sobre xarcuteria, pescateria i tractament de fruites i verdures.

Compartir