La V Mostra d’Arts Escèniques de Castelló tanca l’edició amb 12.000 espectadors

814

La Mostra d’Arts Escèniques de Castelló, organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, ha posat fi a la seua cinquena edició aquest diumenge amb un seguit d’actuacions musicals i teatrals. Segons les xifres, obtingudes pels organitzadors del festival, aquest any la Mostra ha comptat amb 12.000 espectadors de totes les edats que han pogut gaudir de les diferents representacions repartides arreu de la ciutat.

“Un any més la resposta del públic a la mostra d’arts escèniques ens ha confirmat el gran interés que desperta este festival, gràcies al qual la ciutat de Castelló es converteix una alta vegada en un referent cultural, ja no només a les nostres comarques sinó arreu del territori valencià.”, ha explicat l’edil de Cultura, Verònica Ruiz, qui també ha agraït “la faena de totes i tots els professionals que han fet possible aquesta mostra i la participació totes les persones que han eixit al carrer per a gaudir-la”

La regidora ha assegurat que “ja pensem en la sisena edició de la Mostra d’Arts Escèniques, amb què posarem tots els nostres esforços per a què Castelló es consolide com la capital de cultura”. Tant és així, que aquesta edició del festival ha servit per a viure estrenes com la de l’obra de titelles Les Tres Porquetes (de Xarop Teatre) o el disc ‘Technicolor’, els temes del qual va interpretar Marlango dissabte a la plaça Major durant una de les propostes amb més acceptació amb vora 4.000 persones de públic.

La V Mostra d’Arts Escèniques ha omplert els carrers de la ciutat de teatre i música amb una trentena d’espectacles repartits en un total de tretze escenaris a l’aire lliure. Aquesta proposta consolida l’aposta del consistori per la cultura durant la tardor, després de reunir a més de 15.000 espectadors durant la Mostra de Teatre Sense Text MUT! a finals de setembre. Així mateix, Castelló acollirà la Fira Valenciana de la Música TROVA’M del 7 al 10 de novembre.

Compartir