La Setmana Santa ofereix una ocupació del 95% a la ciutat d’Alacant

1755

El Patronat Municipal de Turisme i Platges de l’Ajuntament d’Alacant informa que hui més de tres mil cruceristas han arribat a la terminal del port d’Alacant en l’últim creuer del mes de març, l’Auzura, procedent de Southampton i amb destí Barcelona, amb la majoria del passatge de nacionalitat britànica. Així mateix, la previsió d’ocupació hotelera dels turistes que visitaran la nostra ciutat durant la Setmana Santa és molt positiva, tal com va ocórrer el passat any amb una ocupació rècord, quan els allotjaments a Alacant i Sant Joan van estar per damunt del 95%, segons dades aportats per l’Associació Provincial d’Hotels d’Alacant (APHA) .

Des del Patronat Municipal de Turisme i Platges, que dirigix la regidor socialista Eva Montesinos, s’han realitzat les labors de manteniment necessàries perquè les zones de bany del municipi compten amb tots els servicis de cara als milers de turistes que ens visiten esta Setmana Santa. Les previsions són molt positives, de fet, des de l’APHA es va realitzar la setmana passada una estimació d’allotjament per a estos dies festius superior al 80% a Alacant i Sant Joan i s’espera que s’arribe a aconseguir les xifres de l’any passat durant esta setmana, l’ocupació de les quals en 2017 va estar per damunt del 95%.

A més, la nova àrea per a autocarabanas de la Platja de Sant Joan del Patronat Municipal de Turisme està al cent per cent d’ocupació durant tots estos dies. La capacitat total del Camper Àrea és de 41 caravanes, de les que més d’una trentena procedixen de l’estranger. Inclús, des de la direcció de l’empresa que gestiona l’àrea de permocta en trànsit, ha manifestat que hi ha llista d’espera, perquè cada vehicle pot romandre només un màxim de 48 hores, amb la qual cosa el trasbals és continu. Per al pròxim abril està prevista la visita d’altres quatre barcos amb una ocupació total de 9.320 passatgers, la qual cosa reflectix la gran activitat d’un sector que està impulsant des de l’àrea que dirigix l’edil socialista Eva Montesinos.

Compartir