La Setmana Europea de la Mobilitat arranca pedaletjant a Benidorm

588

Aquesta vesprada han donat començament els actes organitzats per la Regidoria de Mobilitat amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat que es prolongaran fins a dissabte, 22 de setembre. L’alcalde de Benidorm, Toni Pérez, al costat dels responsables de Mobilitat, José Ramón González de Zárate; Esports, Arturo *Cabrillo; i Joventut, Ana Pellicer, i un grup de veïns han realitzat un recorregut amb bicicleta, a través del que serà l’anell ciclista de Llevant, projecte aprovat per l’Ajuntament en sessió plenària basat en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (*PMUS).

El ‘escamot’ ha pres l’eixida des del baixador intermodal del TRAM i ha prosseguit pel carrer Francisco Llorca Antón i les avingudes Comunitat Europea, Comunitat Valenciana, Sever Ochoa, *Ametlla de Mar, Mediterrani, Europa i de nou Comunitat Europea i Francisco Llorca Antón.

Amb la Setmana Europea de la Mobilitat es pretén sensibilitzar als responsables polítics i a la ciutadania de les conseqüències negatives que comporta per a la salut pública i el medi ambient l’ús irracional del cotxe a la ciutat, així com els beneficis de l’ús de mitjans de transport sostenible com l’autobús o la bicicleta. Demà dilluns, la programació d’activitats continuarà amb el recorregut d’un circuit a peu que eixirà a les 8.30 hores des de l’Avinguda de Beniardà en la seua confluència amb l’estació d’FGV

Compartir