La selecció d’Handbol femení es fa fort a Alacant i entrena tàctica ofensiva i defensiva en el Pitiú Rochel

975

Caràcter, força i mobilitat. Aquestes característiques de joc han dominat l’entrenament d’aquest matí de la selecció espanyola d’Handbol femení en el pavelló d’esports *Pitiú *Rochel.

El combinat nacional de les Guerreres a Alacant està integrat per 18 jugadores. 16 conformaran l’equip que disputarà el Campionat Europeu a jugar d’ací a uns dies a França, més dues convidades, cridades per a estar disponibles davant qualsevol lesió o contratemps de les titulars.

La regidora d’Esports, Marisa Gayo, exjugadora d’elit, que ha sigut companya d’algunes de les seleccionades, com Mercedes Castellano, ha compartit part del matí sobre la pista amb la selecció i els seus entrenadors i tècnics.

Marisa Gayo ha estat acompanyada també per Elena Tejedor, directora de la Fundació Trinidad Alfonso, que presideix Juan Roig, una de les principals entitats col·laboradores del Torneig. Tant Marisa Gayo com la fundació coincideixen en les seues finalitats tendents a captar per a Alacant i la resta de la Comunitat esdeveniments esportius de primer nivell.

La Selecció d’Handbol ha entrenat aquest matí, sobretot, tàctica defensiva i ofensiva, amb nombrosos llançaments a porteria, posat en el qual s’han anat alternant tant Silvia Navarro com Mercedes Castellanos.

Mentre les guerreres evolucionaven aquest matí en la pista, els experts projecten millores en les instal·lacions, com revestir la pista d’un tapís de color blau, molt probablement, per a facilitar les retransmissions dels partits per televisió. La Real Federació Espanyola d’Handbol, presidida pel valencià Francesc V. Blázquez, i TVE han acordat l’emissió internacional dels partits que dispute a Alacant la Selecció espanyola en aquest XXII Torneig quadrangular, en el qual, a més, competiran el Brasil, Polònia i Alemanya.

El XXII Torneig Internacional d’Handbol Femení donarà començament el divendres 23 en la pista del *Pitiú *Rochel amb els partits Brasil-Alemanya, a les 19 hores, i España – Polònia, a les 21 hores.

Després de l’entrenament d’aquest matí del combinat nacional en la pista del Pitiú, li tocava el torn a la selecció del Brasil per a anar habituant-se a les característiques del poliesportiu.

La regidora d’Esports ha destacat aquest matí la bona coordinació entre l’Ajuntament d’Alacant i altres entitats, com la Federació Espanyola d’Handbol, la Fundació Trinidad Alfonso o Seat-Sala Rodríguez que ha donat com a resultat el que els afeccionats alacantins puguen gaudir d’aquests espectacles esportius.

La delegació que conforma la Selecció espanyola d’Handbol està integrada per 30 persones, entre jugadores, tècnics, representants de la federació i de l’organització de l’esdeveniment.

La Federació d’Handbol i l’Ajuntament, especialment a través de la Regidoria d’Esports, també s’han coordinat per a l’enregistrament en diversos exteriors de la ciutat, així com en interiors, de l’espot publicitari que serà estrenat el dia 29 en el Consell Superior d’Esports, a Madrid, i amb el qual es promocionarà tant a la selecció en el Campionat Europeu com a la ciutat d’Alacant com a destinació especial de vacances.

En les imatges, la regidora d’Esports, Marisa *Gayo, amb Elena Tejedor, i la selecció. També s’adjunta una de les imatges de l’Espot televisiu que serà presentat el dia 29, a Madrid.

Compartir