La regidora d’Horts de València es reuneix amb l’alcaldessa de Paiporta

1155

La regidora d’Agricultura, Horta i Pobles de València, Consol Castillo, s’ha reunit este matí amb l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i amb el regidor d’eixa població, Josep Vall.

La trobada ha tingut per objecte analitzar conjuntament aspectes comuns de la política agrària en tots dos municipis limítrofs, com ara l’envelliment de la població dedicada a l’activitat agrícola i l’abandó dels cultius, i informar als representants municipals de Paiporta d’iniciatives com ara el Banc de Terres o d’altres que està duent a terme el Govern de la Nau.

Consol Castillo i Isabel Martín han abordat estratègies i propostes per aconseguir que terres abandones tornen a posar-se en conreu. La regidora de València ha explicat als seus interlocutors del govern municipal de la població de l’Horta aspectes del Pla Agrari de l’Ajuntament de València, relacionats amb la posada en marxa del Consell Alimentari Municipal o amb la campanya «Ens estem quedant sense mans», que compta amb la plataforma web https://sensemans.info.

Compartir