La provincia d’Alacant té nous presidents locals de Creu Roja

886

L’Alcalde d’Alacant, Luis Barcala, ha acudit a la Presentació de les Presidències Locals de Creu Roja, al costat de la regidora d’Acció Social, Julia Llopis i al President de la Diputació, Carlos Mazón. L’esdeveniment ha tingut lloc en el ADDA on han pres possessió un total de 28 presidents i presidentes, que assumeixen durant els pròxims quatre anys, el repte de liderar Creu Roja en les seues respectives localitats.

Barcala ha volgut ressaltar la important labor que realitza l’entitat “la seua presència en tots els llocs, en els conflictes internacionals, en episodis catastròfics, com vam veure en la passada DANA a la Vega Baixa i en punts i tants moments de necessitat són un exemple de la importància que té la Creu Roja”.

“L’Ajuntament té subscrits diferents convenis amb l’entitat que permeten, per exemple, l’atenció a les persones drogodependents sense sostre amb una unitat mòbil atesa per un treballador social i voluntaris; que permeten la formació d’aqueixos voluntaris o el desenvolupament de programes d’ocupació orientats a la integració soci laboral de col·lectius vulnerables, entre altres”.

“Un altre dels projectes més importants de Creu Roja és el Servei de Tele Assistència domiciliària que ajuda tantes i tantes persones majors que viuen soles. Professionals i voluntaris s’encarreguen que la persona atesa sàpia que té qui li escolte i li preste ajuda a l’altre costat de l’intercomunicador quan el necessita”.

Durant la seua intervenció l’Alcalde ha felicitat a tots els presidents de les assemblees locals que “adquireixen el compromís d’atendre les persones que el necessiten en els vostres municipis, amb els serveis d’ambulàncies, amb el lliurament de paquets d’aliments, amb suport escolar, amb l’atenció als migrants, o amb els diferents programes que desenvolupeu en col·laboració amb els Ajuntaments i altres Administracions, i amb la inestimable ajuda dels voluntaris”.

Compartir