La Policía Local deté a dos personas por pressupmte delicte contra el patrimoni en Borriana

1196

Durant la matinada de diumenge passat agents de la Policia Local de Borriana van procedir a la detenció de dos veïns de la localitat, un home, F.E.A, de 39 anys d’edat i una dona, I.C.C de 35, ambdós per un presumpte delicte contra el patrimoni. Els fets van succeir sobre les 03:00 hores de la matinada, quan la crida d’un veí de l’Av. del Transport comunicava a la Central Operativa de la Policia Local de l’actitud sospitosa que uns individus mantenien junt amb uns camions que es trobaven estacionats als voltants d’un supermercat pròxim.

Immediatament, dos patrulles van acudir al lloc, on el sigil dels agents intervinents va permetre que els sospitosos foren sorpresos infraganti mentres sostreien gas- oïl del depòsit d’un camió.

Per a això havien fracturat el tap de seguretat i es valien d’un aparell preparat a este efecte compost d’una mànega amb una bomba manual de succió. Junt amb estos útils es van intervindre quatre garrafes, dos de vint-i-cinc litres i altres dos de quinze, pràcticament plenes de combustible, així com algunes ferramentes.

Els dos sospitosos, un d’ells amb nombrosos antecedents per robatoris, van ser detinguts en eixe mateix instant, prèvia informació dels drets que els assistixen, per a ser traslladats al Lloc Principal de la Guàrdia Civil de Borriana amb l’objecte de, prèvia realització de les diligències corresponents, ser posats a disposició judicial.

Una vegada més, la col·laboració veïnal va resultar clau per a detindre els presumptes delinqüents. Per este motiu, la Policia Local recorda la conveniència de, davant de situacions sospitoses, donar avís a les Forces i Cossos de Seguretat, bé per mitjà del telèfon d’emergències 112, el telèfon de la Central de Policia Local de Borriana (964 513311) o cridant al 062 / 964 592020 (Central Operativa / Lloc Principal Guàrdia Civil) . D’esta manera, per mitjà de la col·laboració ciutadana, l’efectivitat de la tasca de vigilància dels agents es veu notablement incrementada.

Compartir