La policia local de Guadassuar comptarà amb noves dependències

2398

La policia local de Guadassuar ja pot gaudir de les noves instal·lacions que l’Ajuntament ha construït amb les inversions de la Diputació de València. A més de les noves dependències policials, el municipi de La Ribera Alta també ha adequat el camí del cementeri i ha reordenat el seu pàrquing, i també ha condicionat diversos camins del terme municipal. Aquestes actuacions s’han realitzat amb els 1.216.000 milions d’euros que des de 2015 la Diputació ha destinat al poble de Guadassuar, incloent els fons del Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) per a 2018 i 2019.

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, ha mostrat la seua satisfacció per veure que “els alcaldes i alcaldesses, així com els regidors i regidores, estan contents de la manera en la que ara fem arribar els diners, perquè prioritzem l’autonomia municipal. Evidentment, aquest edifici policial s’ha fet perquè l’equip de govern de Guadassuar ha decidit que era una prioritat per al poble, no hem sigut des de la Diputació des d’on hem imposat quines són les obres que calia fer. Sempre estarem recolzant eixa justícia per a tots els pobles i per a que els diners arriben a tots de la mateixa manera, independentment del color polític de la corporació”.

L’alcalde del municipi, Salvador Montañana, ha explicat per la seua part que “el nou reten de policia de Guadassuar va servir per descongestionar l’ajuntament i poder fer un departament de recaptació digna. Aquest reten té molt més bones condicions, es troba en un edifici que, a més, estava parat i era una simple estructura de ciment. Hui és una realitat en la que la policia local de Guadassuar pot treballar amb molt bones condicions”. L’alcalde també ha assenyalat que “la Diputació ha fet un repartiment de fons proporcional als habitants, no com en altres ocasions, i això s’ha aprofitat per fer moltes actuacions que els veïns del poble consideren d’utilitat”.

El projecte per al nou edifici policial ha comptat amb l’aportament de 230.000 euros de la corporació provincial. En quant a les actuacions en els voltants del cementeri municipal, la Diputació ha destinat un total de 98.300 euros per condicionar el camí d’accés, crear una connexió per a vianants amb el nucli urbà i la reordenació de la zona de pàrquing. Així mateix, la millora i rehabilitació de diversos camins del terme de Guadassuar han rebut fons per valor de 132.000 euros.

Compartir