La Policia Local d’Alacant salve a un home del foc i denté a la seva parella com a responsable de un delicte de intent d’homicidi

2095

La regidoria de Seguretat de l’Ajuntament, dirigida per l’edil José Ramón González, informa que la passada matinada la Policia Local d’Alacant va salvar la vida a un home de 48 anys, atrapat a l’interior d’un incendi originat en el seu habitatge, situada al carrer Àguila, i amb la seua ràpida intervenció van aconseguir rescatar-lo, posant en risc la seua integritat.

Segons fonts policials en l’incendi va ser detinguda una dona, de 50 anys, acusada d’un presumpte delicte de maltractaments en l’àmbit familiar i temptativa d’homicidi amb danys, la qual va declarar ser la que hi havia originada l’incendi, prenent el matalàs on dormia la seua parella.

La Policia Local d’Alacant va acudir ahir sobre les 4,40 hores alertats per un incendi en habitatge, a la seua arribada un menor de 14 anys, manifesta als agents que han de traure de l’interior al seu oncle que està atrapat en l’incendi. Els agents policials, accedeixen a l’habitatge inundat per un dens fum i sense visibilitat, aconseguint arribar fins on es troba la persona que sol·licitava ajuda manifestant que no sabia on es trobava.

La Policia Local aconsegueix reptant arribar a l’habitació, ho agafen del braç i li salven la vida traient-lo a l’exterior, l’home declara als agents que quan estava dormint s’ha despertat per la forta olor veient a la seua dona alienada i prenent el matalàs, i amb posterioritat el seu nebot va intentar apagar el foc, però estava en flames i li va indicar que isquera de l’habitatge.

La detinguda, manifesta als agents policials ser la presumpta autora de l’incendi, prenent el matalàs on dormia la seua parella, indicant que no és la primera vegada que ho fa, amb anterioritat el va intentar de la mateixa manera aconseguint apagar-lo i sense que s’interposara denúncia.

Per a l’extinció de l’incendi es van desplaçar tres dotacions dels bombers del Servei e Prevenció, Extinció d’Incendis i salvament –*SPEIS- , que van accedir a l’interior amb dotze efectius, intervenint amb diverses línies d’aigua per l’interior i aconseguint apagar el foc, quedant calcinada l’habitació on es va originar, i parcialment la resta de l’habitatge.

Així mateix informar que amb motiu de l’incendi els efectius sanitaris van atendre in situ, a l’home de 48 anys i al menor de 14 anys, per inhalació de fum sense que foren desplaçats a un centre sanitari.
El regidor de Seguretat ha felicitat i donat l’enhorabona als agents policials que amb la seua ràpida intervenció “van aconseguir salvar la vida d’una persona, evitant que acabara en tragèdia i posant en risc també les seues vides, demostrant la gran professionalitat de la nostra Policia Local”.

Per tals fets els agents van detindre a aquesta dona de 50 anys, per un presumpte delicte de maltractaments en l’àmbit familiar i temptativa d’homicidi amb danys, que va ser informada dels motius de la seua detenció així com els drets que li assisteixen, i posada a disposició judicial.

Compartir