La Policía Local d’Alacant obri 41 expedients durant el cap de setmana per beure a la via pública i altres motius

602

La regidoria de seguretat de l’Ajuntament d’Alacant informa que Policia Local ha reforçat aquest cap de setmana el dispositiu especial contra el consum d’alcohol en la via pública i la inspecció de vetlladors i han alçat un total de 41 actes .

Els agents de la Unitat Fox i el GOIR van posar en marxa l’operatiu amb un reforç d’inspecció de 24 vetlladors en el barri antic i van vigilar els llocs on es concentren joves en diferents zones especialment en el barri antic i el centre.

Els resultats obtinguts, segons el regidor de Seguretat, José Ramón González, van anar que els agents durant el cap de setmana van alçar 17 actes per incomplir l’ordenança i consumir alcohol en la via pública en el barri antic, i 9 per miccionar en la via pública.

El regidor va destacar al seu torn l’important treball en el control dels vetlladors que s’ha realitzat“durant la matinada del dissabte es van alçar 15 actes en el barri antic, de les quals dos van ser per mancar de llicència de vetlladors i tretze per excés de metres d’ocupació d’aquests, als carrers Sant Pasqual, Verge de Belém, Plaza Quijano, Llauradors i Plaza de San Cristobal”.

Per la seua part respecte al dispositiu preventiu organitzat hui per la Policia Local d’Alacant en la zona del Mercat Central l’edil de seguretat va destacar que ha sigut “molt efectiu” i no s’han alçat cap acta de sanció perquè s’ha aconseguit el que ens vam proposar fa unes setmanes “conscienciar a la gent que al carrer no es pot beure”.

“Volem agrair la bona resposta i col·laboració que ha fet possible acabar amb el consum de begudes alcohòliques en la plaça del Mercat” va indicar l’edil de Seguretat qui al seu torn va explicar que el dispositiu preventiu es mantindrà.

Compartir