La població d’Onda celebra un any més el Torneig de la Ceràmica

943

L’Ajuntament d’Onda, a través de l’àrea d’Esports que dirigeix el regidor Francisco Chalmeta, ha presentat una nova edició del Torneig de la Ceràmica, que tindrà lloc els pròxims dies 30 i 31 de març. En la roda de premsa també han estat presents el director esportiu del CD Onda, Quique Guillamón; i José Olucha, com a representant del club.

Aquesta competició, organitzada pel CD Onda en col·laboració amb el consistori, porta dotze anys consecutius celebrant-se i compta amb la participació d’equips que representen a prestigiosos clubs del territori nacional, un fet que l’ha consolidat com un referent de primer nivell del futbol base. En aquesta línia, Chalmeta ha explicat que, “un any més, les magnífiques instal·lacions esportives d’Onda estan preparades per a poder acollir aquest torneig que s’ha convertit en el més important de la província. Clubs de Primera Divisió com el FC Barcelona, el València, l’Atlètic de Madrid o el Llevant, participaran al costat dels equips del CD Onda en aquesta edició, la qual cosa permetrà als espectadors gaudir de les millors promeses del futbol nacional”.

Concretament, participaran més de 800 jugadors de diferents equips repartits en les categories Querubí, Prebenjamí, Benjamí i Aleví. El torneig estarà compost per 4 grups de 4 equips cadascun en la modalitat Futbol 8 i dos grups de 4 equips en la de Futbol 11. Es jugarà una ‘liguilla’ entre els components de cada grup, passant a semifinal els dos primers classificats de cada grup i a la final el guanyador de cada semifinal. La Serratella i La Cossa albergaran aquests partits que començaran a les 9.00 hores. Duraran entre 25 i 40 minuts segons la modalitat, i les finals es disputaran a les 18.00 hores.

Els organitzadors del XII Torneig de la Ceràmica calculen que aquest important esdeveniment esportiu atraurà a unes 7.000 persones entre públic assistent, jugadors, familiars, tècnics, federatius i àrbitres. Aquest és una dada molt important per a Chalmeta ja que “la celebració d’aquest esdeveniment redundarà en un augment de l’economia local, repercutint directament en el sector hoteler, hostaler i comercial d’Onda”. A més, ha informat que “s’han organitzat visites guiades perquè els visitants coneguen i gaudisquen dels museus i els racons més emblemàtics de la localitat”.

Compartir