La plantilla del C.D. Castelló recorre els carrers de Castelló davall l’entusiasme de l’afició

1608

Els aficionats del C.D. Castelló han acompanyat al seu equip al llarg d’una llarga jornada de celebraciones per l’ascens a 2ª B el passat diumenge. La primera parada ha segut l’ajuntament de la ciutat, on l’equip ha rebut la felicitació de l’alcaldessa, Amparo Marco i el regidor d’esports, Enric Porcar. Ambdos han animat als jugadors a continuar en esta linea i a preparar-se per la pròxima temporada.

La comitiva del C.D. Castellón ha partit després a les 19:00 hores des de el Castalia i la primera parada ha segut la casa de Nuria Saura, guanyadora del sorteig que es va celebrar fa uns dies per a compartir la alegria de l’ascens amb el equip. Després de arribar a la plaça Major i ser rebuts per l’alcaldessa, van eixir al balcó a rebre l’alegria de la afició reunida en l’emblemàtica plaça castellonenca.

També han visitat Oropesa del Mar, on s’ha fet la foto oficial de l’ascens, sent rebuts pels aficionats de la localitat. Després han visitat la Basílica del Lledó, on van agraïr l’ascens a la patrona de la ciutat. Tota una jornada plena de celebracions per afrontar en ganes la pròxima temporada, ja militant en Segona Divisió B. El dimecres hi haurà una roda de premsa amb el màxim accionista de l’entitat, José Miguel Garrido i el president del Consell d’Administració, Vicente Montesinos, per a començar a explicar com serà la temporada 2018-2019.

Compartir