La Plaça Santa Clara de Castelló acull l’esdeveniment gastronòmic Show Cooking

1054

Amb l’arribada del mes de juny Castelló li dóna benvinguda al Show Cooking, un esdeveniment gastronòmic que vol reivindicar la varietat i qualitat dels productes castellonencs i, com no, convidar els veïns a tastar diferents receptes elaborades per xefs de primera.

El Show Cooking es durà a terme el dissabte 9 de juny des de les 10:00 hores fins les 14:00 del migdia en la Plaça Santa Clara, on els 10 xefs participants elaboraran 10 receptes distintes amb productes típics de la província com ara bé l’oli, l’aladroc, el polp, el sorell, la trufa, les carxofes o els formatges artesans, entre molts altres.

La regidora de Turisme, Patricia Puerta, ha presentat aquest acte acompanyada del reconegut xef castellonenc Miguel Barrera i ha volgut incidir en que “volem impulsar, una vegada més, la gastronomia local i posar en valor els magnífics professionals amb els que comptem”.

Després de l’èxit del concurs ‘Arrocito de Castelló’, que es va celebrar el passat mes de maig al Passeig Bonavista del Grau, l’Ajuntament continua apostant per aquest tipus d’esdeveniments ja que “ens permeten desestacionalitzar el turisme de la nostra ciutat, dinamitzar l’economia local i posicionar-nos com a capital del turisme gastronòmic”, ha afegit la regidora.

El xef Miguel Barrera ha apuntat que “aquest Show Cooking serà molt diferent a allò que s’ha fet fins ara, ja que volem que siga molt dinàmic, que la gent no s’avorrisca”. És per això que els assistents no hauran d’esperar els cuiners, doncs cada 20 minuts participarà un xef. “Crec que va a ser un esdeveniment únic, perquè no s’ha fet en tota Espanya d’aquesta manera tan dinàmica i ràpida, la gent estarà expectant”, ha afegit Barrera.

Compartir