Un mural, un jardí renovat i una zona zona de jocs millorada per a la plaça Maria Beneyto

694

La Regidoria de Parcs i Jardins ha obert hui al públic la nova zona enjardinada de la plaça de Maria Beneyto, al barri del Botànic. Amb més d’un miler de metres quadrats, la plaça lluïx una zona verda millorada, amb tota la jardineria renovada, creant una unitat de paisatge subtropical.

“Des de l’Ajuntament de València estem treballant per dotar els barris de la ciutat de zones enjardinades de qualitat per a l’ús públic i ens satisfà poder oferir espais renovats com este, al districte d’Extramurs, que respon a totes les necessitats i suggeriments que el veïnat de la zona ens va plantejar abans d’encetar el projecte”, ha explicat la regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano.

Entre les característiques d’este nou espai hi ha que el sistema de reg permet aprofitar al màxim l’aigua de les pluges. A més, s’han reparat, adequat i incrementat els jocs infantils que hi havia i també s’ha condicionat la zona amb sòl de seguretat. També s’ha procedit a pintar un mural de vora 165 metres quadrats, per part de Cachetejak, per delimitar el jardí i hi ha en terra tot un seguit de jocs populars per completar la zona d’oci per als més menuts i les més menudes. Per últim, s’han renovat tots els bancs i l’enllumenat.

Esta és una de les vint intervencions que estava abordant la regidoria per tota la ciutat. Ha tingut un pressupost de 115.019,61 euros i s’ha executat durant els darrers tres mesos.

Compartir