La piscina municipal de Benicàssim acull el “Sumametros solidari” a benefici de Caritas i la ONG Sant Vicent de Paul

1295

L’esport tornarà a convertir-se en solidaritat hui gràcies a la iniciativa “Sumametros solidari” que posen en marxa la regidoria d’esports i l’empresa gestora de la piscina municipal, Aquaesport. El regidor d’esports de Benicàssim, Javier Alonso ha invitat tots els usuaris de la piscina i a totes les persones que els agrade l’esport i vullguen col·laborar en esta iniciativa, a participar en una jornada en què els esportistes faran donacions de productes d’higiene personal per a les famílies amb menys recursos i que, a més, també hi haurà una donació econòmica per part de la piscina municipal en funció dels assistents a esta iniciativa esportiva.

Alonso ha destacat que “una vegada més Benicàssim demostra el seu costat més humà amb una iniciativa que ja s’ha consolidat en el calendari de neustra Nadal benicense”.

L’any passat es va aconseguir la xifra de 137.150 metres nadats entre els més de 200 nadadors que a més van aportar també més de 200 productes com a sabó, colònia, compreses, maquinetes, paper higiènic, cremes, pasta de dents, que eren el motiu de l’esdeveniment.

Esta any, com han assenyalat des de l’organització, la voluntat és continuar sumant i superar les xifres de 2016.

Els esportistes que acudisquen fins a les instal·lacions de la piscina, tant les de natació, com les d’activitats dirigides, podran participar en la donació de productes d’higiene personal que seran entregats a Cáritas de la parròquia de Sant Tomàs de Vilanova de Benicàssim i a la Ong local de Sant Vicent de Paul, també de Benicàssim perquè els destinen a les persones que més ho necessiten.

El Sumametres solidari va nàixer amb el lema “Veuen a nadar amb nosaltres, la màxima metres i la màxima solidaritat” i invita que, a més dels esportistes habituals de la instal·lació, s’acosten per a participar moltes mas gent des de diferents localitats de la província inclús de la província de València, de clubs que també volen mostrar així la seua solidaritat.

Aquasport dóna la recaptació integra de la jornada en passes i entrades puntuals a la compra de productes que complementen les donacions dels nadadors i esportistes assistents.

Compartir