La piscina de La Fàbrica de Giner de Morella ja està oberta per a combatre la calor

1084

Morella està preparada per a l’estiu i ha obert les dues piscines de gestió municipal. D’aquesta manera, tant la Piscina Municipal com la de la Fàbrica Giner obrin tots els dies des de les 11.00 hores fins a les 20.00 hores perquè tots i totes puguen gaudir d’aquest servei i combatre la calor de l’estiu.

El regidor de Governació, Jorge García, ha destacat que “la piscina és un servei molt demandat durant l’estiu i cal tindre-ho tot a punt quan comence la temporada de calor a Morella”. Així, l’edil ha comentat que “enguany hem obert un poc abans per tal d’allargar la temporada, encara que la primera setmana el temps no va acompanyar molt”. D’altra banda, Jorge ha comentat que “a més del bany, les piscines de Morella compten amb servei de bar, el qual també està disponible al 100% aquesta setmana”. Finalment, el regidor ha explicat que “estem acabant de condicionar l’espai esportiu de la Fàbrica Giner amb noves xarxes a les pistes de tennis perquè els usuaris i usuàries puguen gaudir durant l’estiu, quan tenen un ús més continuat”.

Les dues piscines de Morella generen ocupació per a l’estiu, ja que es tracta d’una infraestructura que necessita cobrir diferents serveis. Així, les piscines necessiten la contractació de socorristes, així com d’altres persones que s’encarreguen del manteniment diari o del servei de bar, tant de la Piscina Municipal, com la de la Fàbrica Giner.

Cal comentar que els preus de les entrades i abonaments de la Piscina Municipal i de la Piscina de la Fàbrica Giner mantenen els preus de l’any passat. Així, per als xiquets i xiquetes entre 4 i 14 anys l’entrada diària costa 2,5 euros i el carnet per a tot l’estiu 25 euros. Per a edats compreses entre 15 i 17 anys i jubilats, l’entrada diària és de 3 euros i el carnet de 30. Finalment, per als majors d’edat, el preu de l’entrada és de 3,5 euros i el carnet costa 35 euros.

Millores a les instal·lacions esportives
Les instal·lacions esportives de la Fàbrica Giner s’estan condicionant per a acollir l’activitat durant la temporada estival. Així, al llarg d’aquesta setmana es canviaran les xarxes dels camps de tennis per a millorar la pràctica d’aquest esport. A més, també s’aprofita l’estiu per a sembrar la gespa del camp de la Fàbrica Giner i realitzar diferents millores en aquestes instal·lacions. Finalment, cal comentar que l’ajuntament de Morella està obert a propostes per a realitzar actuacions i millores en aquest espai perquè tots i totes puguen gaudir, sobretot, en aquesta temporada de temperatures agradables, perfecta per a la pràctica de diferents esports.

Compartir