La pirotècnia Germans Fernàndez de Murcia triompfa en la plaça de l’ajuntament de València

756

La pirotècnia Germans Fernández de Múrcia ha sigut la responsable de disparar la mascletà de hui, 12 de març, igual que l’any passat. La pirotècnia fundada en 1892 ha oferit al públic una mascletà digitalitzada en la qual ha protagonitzat la combinació d’efectes sonors i colors, sincronitzant terra i aire, en el dia en què ha tingut lloc la tradicional recepció als alcaldes i alcaldesses..

D’altra banda, l’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del regidor de Cultura Festiva i president de la Junta Central Fallera, Pere Fuset, i altres membres de l’equip de govern, ha participat en l’acte de recepció als 132 alcaldes i alcaldesses dels municipis valencians, que hui han assistit com a convidats al balcó municipal per a veure la mascletà.

L’alcalde ha destacat que amb la recepció d’alcaldes «el que es vol representar és que les Falles no és sol una festa de València, des de Benicarló fins a Benidorm hi ha un gran nombre de ciutats i de pobles que tenen esta festa». «Les Falles és la gran festa de la nostra comunitat i la recepció d’alcaldes és per a simbolitzar esta unió i treballar per les Falles», ha afegit.

Així mateix, l’alcalde, junt al regidor de Comerç i president de Mercavalència, Carlos Galiana, ha rebut en el Consistori als representants del consell d’administració de Mercavalència.

A més, han assistit com a convidats el president de les Corts, Enric Morera i Català; la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra; el president de la Diputació, Antonio Gaspar i la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó. També han estat convidats els jugadors del Llevant Unió Esportiva; l’entrenador, Paco López; el president, Francisco Catalán i la resta del seu equip tècnic.

DEMÀ, PIROTÈCNIA CRESPO

D’altra banda, demà dimecres 13 de març, l’encarregada de disparar la mascletà serà la Pirotècnia Crespo d’Alzira, creada en 1920. A més el balcó municipal comptarà amb convidats de les comissions falleres plaça Vicente Castell Maiques, Menorca- Luis Bolinches, Jesus Morante Borras- Caminot, Manuel Melia i Fuster- C. Cortina, Manuel Melia i Fuster- Mª Fda d’Ocon i Muntesa- Dr. Marañon. També assistiran el president de les Corts, Enric morera; la consellera d’Agricultura, Elena Cebrián i l’equip de rugbi Les Abelles.

Compartir