La Pirotècnia Coeters Drac dona color, foc i fum al dijous de les festes d’Alacant

1798

La Pirotècnia Coeters Drac ha dividit hui el cos central de la sisena mascletà del XXXII Concurs en set fases aèries i terrestres, que han anat in crescendo. El tret, en la Plaça dels Estels, ha començat amb quatre parts aèries amb diferents efectes -trons d’avís, silbadoras, roncadores i efectes de cracket-. Al cos central li ha seguit un potent terratrémol en la fase final conformat per la part aèria amb trons d’avís, amb un temps de 6,32 minuts.

Una de les característiques més destacades de la mascletà ha sigut que tant el cos central com els terratrémols finals s’han disparat, a l’uníson, des de la part de la Plaça dels Estels que donen a les avingudes d’Alfonso El Savi i de l’Estació. La massa reglamentada s’ha xifrat en 150 quilos.

Atencions sanitàries de Protecció Civil.

Així mateix informar que els efectius sanitaris de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de l’Ajuntament d’Alacant han atés hui en la *mascletà a cinc persones, dos homes i tres dones, per *lipotimias, baixades de tensió, colps de calor i una per una caiguda.

El tret de la sisena mascletà del certamen ha comptat amb la presència de l’alcalde, Luis Barcala; la vicealcaldessa, Mari Carmen Sánchez, i integrants de la Corporació Municipal.

Compartir