La orquestra ADDA simfònica visita l’Hospital General d’Alacant

2321

L’orquestra ADDA Simfònica ha participat aquest matí en una iniciativa solidària que es prolongarà durant tot el mes de març i l’objectiu del qual és portar la música a altres espais i col·lectius de persones que no poden assistir als concerts que se celebren a l’Auditori de la Diputació d’Alacant.

Prop de 50 músics s’han desplaçat a l’Hospital General Universitari d’Alacant per a interpretar reconegudes peces d’estils variats. Dispersos per grups en diferents espais del centre han omplit simultàniament de música els corredors i habitacions de l’edifici.

La visita més emotiva s’ha produït en la Unitat de Pediatria de l’hospital. Allí els músics de ADDA Simfònica han delectat als més xicotets amb un conte musicat de ‘Pedro y el Lobo’ de Sergei Prokoviev, minuts després que el cap del Servei de Pediatria, el doctor Javier Gonzáles de Déu, haja explicat que aquesta àrea és el servei mèdic més gran de la província en el qual treballen 400 persones, de les quals 115 són pediatres i la resta infermers i auxiliars. “La música és terapèutica”, ha indicat, al mateix temps que ha assenyalat que per als xiquets ingressats i per als seus familiars aquestes iniciatives humanitzen a tots.

Aquest projecte social de ADDA Simfònica arranca hui i es desenvoluparà al llarg de tot el mes en altres espais com la Llar Provincial, el Centre Doctor Esquerdo, i els hospitals de Torrevieja, Elx o la Vega Baixa.

Compartir