La nova Associació de Restaurants d’Alacant vol treballar amb l’Ajuntament per l’excel·lència gastronòmica

714

L’alcalde Luis Barcala, la regidor d’Hostaleria, Comerç i Consum, Marisa Gayo, i la de Turisme, Mari Carmen d’Espanya, han mantingut hui una reunió amb un grup de representants de la nova agrupació, a la qual ja s’han unit restaurants de primera línia de la ciutat, com a Dàrsena, Maestral, Monastrell, Nou Manolín, César Anca o Asador La Taverna.

Marisa Gayo ha manifestat després d’aquest primer contacte que des de l’Ajuntament estan disposats a treballar de forma conjunta amb l’Associació de Restaurants d’Alacant (ARA) i que d’ara endavant concretaran la realització de determinades iniciatives, com la planificació de cursos d’especialització, la investigació entorn de determinats aliments o la projecció social del nou col·lectiu.

La regidora ha indicat que des de la Corporació han transmés a ARA la bona disposició comuna per a avançar cap a l’excel·lència en les elaboracions gastronòmiques d’aquests establiments.

Gayo ha explicat també que la col·laboració que s’obrirà amb ARA serà en paral·lel a la qual ja porten avant amb organitzacions semblants, com l’Associació Provincial d’Empresaris d’Hostaleria d’Alacant (*APEHA), entre unes altres.

Els portaveus de ARA, presidida per Antonio Pérez Planelles (Dàrsena) i que compta al capdavant de la secretaria amb María José San Román (Estrella Michelín – Monastrell) han puntualitzat que aspiren a reunir una trentena de membres en les pròximes setmanes.

Compartir