La Moll Iberian Race es celebrarà a Gandia el proper 12 d’octubre

863

La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, ha presentat aquest matí en roda de premsa una nova edició de la Moll Iberian Race que tindrà lloc al parc Ausiàs March el pròxim 12 d’octubre.
L’edil ha estat acompanyada per Marcos Estruch, organitzador de la prova; i per Víctor i Javier Moll, directius de Moll Auto, empresa patrocinadora de l’esdeveniment esportiu.

Lydia Morant ha destacat que es tracta de la tercera edició que se celebra a la nostra ciutat de la popular cursa d’obstacles i que tindrà lloc el pròxim 12 d’octubre al parc Ausiàs March a partir de les 10 del matí amb eixida esglaonada en funció del nivell dels participants. “És una cursa singular que fomenta la pràctica esportiva i que aquest any comptarà amb nous obstacles. Ara mateix la prova compta amb 300 inscrits tot i que els organitzadors esperen assolir la xifra dels 500 participants. Des d’ací animem a la ciutadania en general a participar, ja que no només està oberta a professionals amb experiència sinó que té una part popular”.

Pel que fa als premis, la regidora ha informat que hi haurà premis per categories d’edat, parelles i grups i ha destacat la tasca dels diferents departaments del consistori, Creu Roja i Protecció Civil que s’han implicat perquè la prova es realitze amb les millors condicions.

Marcos Estruch, organitzador de la prova, va voler agrair a l’Ajuntament de Gandia les facilitats que ha posat perquè la competició siga una realitat i a Moll Auto per haver apostat per la Ibèrian Race amb el seu patrocini. “És un esdeveniment diferent de la resta de proves que se celebren a Gandia que a més permet posar el nom de la nostra ciutat en l’àmbit nacional, ja que comptarem amb participants de Barcelona, Madrid, Albacete i altres províncies”. Estruch ha destacat que prop del 40% dels participants són dones i que el termini d’inscripció s’ha ampliat fins al 8 d’octubre donada la bona acollida que està tenint entre el públic. “Tots els anys intentem incorporar nous obstacles per tal que la gent s’ho passe bé i gaudisca” va declarar Estruch.

Finalment, Javier Moll va destacar que “es tracta d’una prova de treball d’equip, esforç diari i superació, aspectes que formen part de l’ADN de la nostra empresa. Apostem molt per aquest tipus d’activitats dins de la nostra línia de treball com a empresa socialment responsable. Vull agrair a l’Ajuntament de Gandia i als organitzadors de la Iberian Race que hagen pensat en nosaltres com a empresa patrocinadora”.

Compartir