La Mitja Marató de Castelló reb prop de 1.200 inscripcions

1098

A un mes per a la celebració del VIII Marató BP Castelló, aquest cap de setmana es celebrarà a Castelló la Mitja Marató, una prova veterana que aquest any compleix la seva 34ª edició. Fins al moment són aproximadament 1.200 els atletes inscrits desde que el dia 14 de desembre es va fer el acte de presentació on va estar present el regidor Enric Porcar.

El termini per sumar-se a la carrera, de 21.097,50 metres, es tanca demà dimecres a les 14.00 hores. Els interessats han de tramitar la seva inscripció a través de la pàgina www.toprun.es, o també en els establiments Corremon, Urban Running, Evasion Castellón, Atmosfera Sport Running y Free Run.

La Mitja Marató té sortida des del Parc Ribalta de Castelló a les 10.00 hores del matí, i en ella participen diferents categories: Junior, Promesa, Sènior, VETA, VetB, VetC, VetD, VetI, VetF, VetG i VetH.

Com a novetat aquest any, els organitzadors han incorporat una prova paral·lela denominada “Les 3 milles solidàries”. Es tracta d’un recorregut de 4,8 quilòmetres que té la sortida a les 10.15 hores, i que suposa una acció solidària, ja que la recaptació a través de les inscripcions es destinarà íntegrament a l’associació Síndrome de Down.

Compartir