La mascletà del dilluns va correr a càrreg de Pirotècnia Alpujarreña amb èxit

727

La Pirotècnia Alpujarreña, que ha tornat a Alacant després de diversos anys d’absència, ha obert hui la tercera sessió del XXXII Concurs de Mascletàs amb un tret aeri digitalitzat que ha simulat el Martell de Thor, amb una massa reglamentària de 140 quilos. Ha continuat amb un nou tret aeri-terrestre per a donar pas al cos central de la mascletà, i un temps de 6,28 minuts.

Aquest, bàsicament terrestre, s’ha estés des de dos dels laterals del perímetre de la Plaça dels Estels i ha finalitzat amb cohetería aèria. El terratrémol terrestre ha sigut disparat des de la confluència amb l’avinguda del General Marvá. Un bombardeig llarg i intens ha suposat el terratrémol final abans del tancament digitalitzat.

Atencions sanitàries de Protecció Civil.
Així mateix informar que els efectius sanitaris de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de l’Ajuntament d’Alacant han atés hui en la mascletà a quatre persones, totes dones, tres per *lipotimias, baixades de tensió i colps de calor i una per una caiguda.

Aquesta tercera mascletà del concurs ha comptat amb la presència de l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala; de la vicealcaldessa Mari Carmen Sánchez, i dels edils de la nova Corporació Municipal.

Les Bellees del Foc -Isabel Bartual Fernández i Noelia Vinal Rondón- han sigut les encarregades d’anunciar el començament de la mascletà. Han estat acompanyades per les seues respectives Dames d’Honor. En el cas de la major Sonia López Pérez, Alba Martínez López, Gema Lledó Pérez, Ana Esquerdo Zaragoza, Alba Martínez Montero i Andrea Rodríguez Gómez. Como infantils, Ariadna Recio Moreno, Carla Guerrero Frías, Henar Muñoz Mas, Rocío Jiménez Cebrián, Sofía Esplá García i Marta Lorente Iváñez

Compartir