La marca ‘Tierra de Festivales’, bandera de la celebració del FIB

1095

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha assegurat hui en les instal·lacions del FIB que “estem davant la vint-i-quatrena edició del FIB, absolutament consolidat el que és el degà dels festivals a la nostra província i un dels degans dels festivals més consolidats a nivell europeu”.

“Estem davant una edició enguany amb unes previsions d’arribades de turistes que desborden tots els rècords anteriors i amb una previsió d’impacte sobre l’entorn de Castelló simplement espectacular. Les previsions són molt bones, la climatologia sembla que ens acompanyarà i ja s’està omplint de Fibers tot l’entorn de Benicàssim. Aquests quatre dies que ens queden fins que el diumenge a la nit tancament el FIB seran quatre dies de promoció de Castelló, de divulgació i donar a conéixer la nostra terra, i de permetre que sota l’excusa de la música, gent que potser no ens haguera conegut mai ve a visitar-nos i, per què no, acabe seduït i enamorat del nostre entorn, paisatges i gent”.

En aqueix sentit, Moliner s’ha mostrat convençut que “Benicàssim i la província de Castelló donarem el millor de nosaltres mateixos, i els oferirem a tots els visitants el millor de la nostra forma de ser, del nostre clima, gastronomia i paisatge per a acabar, com sempre ha demostrat la història del FIB, en una fidelització d’aqueix fiber transformant-ho en turista assidu de la nostra terra”.

El president provincial s’ha interessat pels detalls de l’organització en aquestes hores prèvies de l’inici d’una de les majors plataformes turístiques internacionals per a la província. Cal tindre en compte que els esforços de la Diputació amb el FIB com a emblema de la campanya ‘Castelló Terra de Festivals’ es materialitzen no solament en el patrocini del festival (destina 500.000 euros al patrocini dels grans festivals), sinó també a un important dispositiu de 127 bombers i 78 voluntaris de protecció civil i una important promoció turística que desenvolupa en 25 fires nacionals i internacionals.

Cita amb la Dansa com a referent cultural amb el FIB
Cal tindre en compte que la Diputació de Castelló impulsa la celebració de la vintena edició del cicle Cita amb la Dansa aquesta nit a la Torre Sant Vicent de Benicàssim. Aquest esdeveniment no solament s’ha consolidat com a referent cultural, sinó que contribueix a enriquir encara més l’oferta complementària del FIB.

I és que la ‘Cita amb la Dansa’ manté la seua vocació de mantindre’s com a plataforma en la qual joves ballarins i coreògrafs puguen aportar el millor de la seua producció perquè dansa clàssica, contemporània, espanyola, flamenca i de fusió tornen a trobar-se cada vegada amb un públic més nombrós i entusiasta.

Compartir